Ansigtsbehandlinger

[vc_row][vc_column width=”1/3″][service_box tpl=”tpl2″ image=”6106″][/vc_column][vc_column 

En regelmæssig ansigtsbehandling (ca. hver 4 til 6 uger) er værdifuld for din hud, den forebygger for tidlig ældning, uren hud, modvirker en kedelig og trist hud samt er det også en dejlig måde at koble af fra en stressende hverdag.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hos Klinik Beauty Time er alle behandlinger tilpasset dig og din skønhed.  Mit udgangspunkt er at give din hud den behandling den fortjener, og som passer bedst til netop din hud tilstand, idet denne ændrer sig hele tiden.  Jeg har produkter til alle hudtyper, inklusive sart hud og jeg behandler med et af de bedste produkter på markedet : DARPHIN

Darphin adskiller sig fra øvrige mærker med sit 3-dimensionelle hudplejekoncept:  Serum; Elixir og Creme.  Med serum som reparerer et specifikt hudplejeproblem/hustilstand.  Med Elixir fineste essentielle olier som er dybdevirkende, rensende og afbalancerende med fokus på cellefornyelse og naturlig glød.  Og til sidst en sofistikeret og komplet formuleret creme som beskytter og plejer hudens barriere.

I alle behandlinger får du personlig vejledning i brug af produkter.  Er du i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, så anbefaler jeg at du bestiller tid til den klassiske ansigtsbehandling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Klassisk ansigtsbehandling (ca. 60 min.)

Denne behandling består af dobbelt ansigtsrens, hudanalyse, peeling, dybderens, aroma ansigts massage, maske og afsluttende pleje (tonic, serum, øjencreme, dagcreme og evt. solcreme).

Darphins special Thermo Amino peel er et intensivt, cremebaseret produkt kun til professionelt brug.  Det fjerner urenheder og døde hudceller for at udglatte, blødgøre og ensarte huden.   Når produktet aktiveres med lidt vand og blide strøg på huden bliver huden behagelig varm og dette forbereder huden godt til dybderensning og efterfølgende behandling.

Behandlingen har fokus på at reparere huden med tilpassende serum og kombineret med skøn aroma massage på ansigtet, nakke, skuldre og décolté og maske både på ansigtet og øjnene:  En fugtgivende maske, rensende eller opstrammende.

Pris 549 kr.

(Ønsker du speciel maske er der et tillæg på 125kr).

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 Luksus ansigts behandling (ca. 90 min.)

Denne luksuriøse ansigtsbehandling er en udvidelse af den klassiske behandling.  Huden afrenses,  både ansigt og décolté over 2 gange.  Hudanalyse, dobbelt peeling, dybderens og en afslappende og beroligende aroma massage som går helt til hals, nakke, décolté samt en hovedbunds massage eller fodvarmning.  En 10min. lymfedrænage som har formål til at eliminere affaldstoffer som kan tilstoppe  og forurene lymfebanerne.  Du får også en speciel maske og derefter afsluttende pleje (tonic, serum, øjencreme, dagcreme og evt. solcreme).  Plus let retning af bryn.

Behandlingen har den vigtige funktion at genopbygge huden til en normal sund hund.  Den har fokus på at reparere og balancere huden.

Denne behandling er den ultimative Darphin oplevelse. En luksus og forkælelse til dig selv, som du fortjener!

Pris 750 kr.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ansigtsmassage  (ca. 30 min.)

Med tiden aftegnes din livsstil og gode og dårlige oplevelser i dit ansigt. Allerede fra 20-års alderen får man smilerynker og små linjer omkring øjne og mund. Dertil kommer påvirkning fra forurening, solferier, stress, fester – alt sammen får dig til at se ældre ud, end du er. De gode nyheder er, at det ikke behøver at være sådan.

Ældningsprocessen kan forsinkes med flere metoder, heriblandt regelmæssig ansigtsmassage som ikke kun genopretter skader på huden men også forebygger fremtidens skader.

I tusind år, siden det ældste Kina, Japan, Indien og Romerriget har man vidst at ansigtsmassage har en positiv virkning ved at restituere musklerne, bedre lymfecirkulationen, modvirke rynker, lette allergisymptomer, hovedpine, dårligt humør og stress og give en generel meget bedre velvære samt hjælpe med afgiftning af kroppen.

Efter den halve times blide ansigtsmassage føler du dig som et helt nyt menneske, klar til at møde dagens udfordringer.

Behandlingen
Ansigtsmassage hos Klinik Beauty Time omfatter ansigts, nakke, hals og brystområde. Du får let rensning af ansigtet, hurtig hudanalyse, massage samt en passende afsluttende creme.

Pris 350 kr.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Frugtsyre ansigtsbehandling  (ca. 60 min.)

Frugtsyre reducerer fine linjer og  rynker, ar, pigmentforandringer og er meget effektiv til akne og hud fornyelse.  Den fjerner de døde hudceller og penetrerer  det øverste hudlag. Huden efterlades ungdommelig, genopretter spændstighed og styrke i ansigtet.

Behandlingen består af dobbeltafrensning, hudanalyse, frugtsyre, massage, maske, dagcreme,  SPF 40   eller CC cream m. SPF 35, øjenserum og beskyttende og anti-age øjencreme samt læbepomade.  Plus farvning af bryn og let retning.

Pris 500kr

Behandlingen anbefales som kur af 6 gange for genopbygning af hudens struktur (fremmer hudstrukturen indefra).  Et kurforløb koster kun 2.400kr.  Du spar 600kr.

Dybderens som tillæg koster 125kr

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Dybderens-/ Teenagebehandling  (ca. 45 min.)

Denne ansigtsbehandling egner sig til både voksne og unge med få eller mange urenheder, hudorme.

Behandlingen indeholder en dobbeltafrensning, exfoliering dybderensning m. damp, og beroligende maske, der reducerer rødme og irriteret hud uden at udtørre den.

Der afsluttes med en nærende og fugtgivende dagcreme som efterlader huden ren, sund og i balance.  Anti-age solcreme m. SPF 40 eller CC creme m. SPF 35. Skin tonics, serum og beskyttende creme til øjenområde og læber.

Pris 450kr

OBS!  Behandlingen er stærkt anbefalet hvis du er teenager og skal konfirmeres.  Men vær opmærksom på at du skal tage behandlingen og pleje din hud 3 måneder inden din konfirmationdag eller fest.  Jeg anbefaler at du tager behandlingen hver 4 uge.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]