JAPANSK LIFTNING

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Trænger dit ansigt til et løft, men ønsker du ikke at skulle under hverken kniv eller nål? 

Japansk Liftning er en naturlig ansigtsløftning, der samtidig virker afslappende og afstressende.  Den løfter og forynger ved at reducere rynker og poser under øjnene og giver samtidig fornyet glød og øget overskud især i de grå og kolde vinterdage og det tidlige forår. Du ser yngre og friskere ud og føler dig som et andet og bedre menneske..

Japansk lifting er blevet mere og mere populært, da metoden ikke indebærer kirurgi eller indsprøjtninger. Metoden kan benyttes af både mænd og kvinder.

Den intensive behandling er en kombination af ansigtszoneterapi, ansigtsmassage og lymfedrænage, der tilsammen efterlader dig med et helt fantastisk resultat.

​Det er en behandling af ansigtsmuskulaturen og meridianzoner, som har en effekt på hele kroppen ved stimulering af anisgtspunkter og zoner. Blodcirkulationen øges,  affaldsstofferne bortskaffes, du får hjælp til at reducere rynker, slap hud, poser under øjnene og du får mere lys i ansigtet.

Behandlingsformen, som er udviklet af danskeren Lone Sørensen, modvirker stressrelaterede spændinger og har en udrensende virkning på dine organer.

Så gør dig selv en tjeneste, vær god ved dig selv og hav tid til lidt forkælelse.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]