PRISER MIKRONÅLEBEHANDLINGER MED SKINPEN

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mikronålebehandling (CIT) med SkinPen – Videnskabeligt dokumenteret effekt

Ved mikronålebehandling brydes huden  med ultratynde sterile nåle. Dette foregår med over tusind huller i sekundet og er næsten smertefrit. Om nødvendigt påsmøres lokalbedøvende salve.
Micronålebehandling bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy også kaldet ”CIT”.  Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er den væsentligste årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Ifg Dr Lance Setterfield, en guru inden for mikronålebehandling.  “Mikronålebehandling er den eneste foryngelsesbehandling som maksimerer indtrængningen af næringstofferne til cellerne og  frigiver vækst faktorer.”

Der bruges normalt et serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle. Pga de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.  Se nærmere her

De første 2 døgn efter behandling anbefaler vi at bruge Rejuve produkter som er specielt designede til mikronålebehandling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] 

SkinPen testbehandling

Målet med behandlingen er at få fornemmelsen for hvad SkinPen behandling er samt teste hudens tolerance. Behandlingen gennemføres typisk med en lav nålelængde på mellem 0.25 og 0.5 mm. Umiddelbart efter behandlingen vil huden kunne blive rød og varm. Dette aftager i løbet af ca 4 timer og er helt væk efter 12 – 18 timer.
Pris 550,-kr  
Varighed:  45 min. inkl konsultation


SkinPen Rejuvenation (foryngelse) af hele ansigtet

Målet med behandlingen er at friske huden op, give bedre struktur, fine porer, mere fasthed, elasticitet, fjerne fine linjer, reducere rynker og give et mere ungdommeligt udseende.Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0.25 og 0.75 mm. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca 4 timer og er helt væk efter 12 – 18 timer.
Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Behandlingen omfatter: dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse, huden desinficeres og passende serum påføres, huden behandles med SkinPen, kølende ansigtsmaske, behandling afsluttes med creme, øjencreme og solbeskyttelse.

Pris 950,-kr
Varighed: 60 min inkl. konsultation
Kurforløb 4 gange for kun 3.040 (20% rabat) betales forud


Acne arbehandling

Det er målet med behandling af acne ar med Skinpen at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde op til 1.5 mm. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – 
en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.

Behandling af acne ar laves altid i serier af min 4-6 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne.
Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – 
men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Behandlingen består af: dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse, huden desinficeres og passende serum påføres, huden behandles med SkinPen, kølende ansigtsmaske, behandling afsluttes med 
creme, øjencreme og solbeskyttelse.

Pris  950,- kr for første behandling
Kurforløb 4 gange for kun 3.040 (20% rabat) betales forud
Varighed:  60 min. inkl. konsultation


Antirynkebehandling (mund, pande, kragetæer, øjenposer)

Her er målet at minimere rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjen omgivelser, panden. Her vil behandleren typisk bruge nåledybder som er større end ved rejuvenation. Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og behandlingenbør gennemføres i en serie af minimum 4-6 behandlinger med mindst 4 uger imellem behandlingerne.

Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forsvinde i løbet af 12 timer.

Behandlingen omfatter: dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse, huden desinficeres og passende serum påføres, huden behandles med SkinPen, kølende ansigtsmaske, behandling afsluttes med creme, øjencreme og solbeskyttelse.

Pris 950,- kr for første behandling
Kurforløb 4 gange for kun 3.040 (20% rabat) betales forud
Varighed:  45 min. inkl. konsultation


Bemærk at varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det kan vare op til 2 år.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]